ETUSIVU
YRITYSESITTELY
PALVELUT
KALUSTO
REFERENSSIT

>>YRITYSESITTELY


HISTORIA

Track-Murskaus Wallin Oy on perustettu vuonna 1993. Aloitimme yhdellä murskauslaitoksella ja kahdella pyöräkuormaajalla. Nyt käytössämme on moninkertainen määrä tehokasta ja nykyaikaista kalustoa.

TOIMINTATAPA
Yrityksemme päätoiminta-alue on murskausurakointi. Kivenmurskaus hoidetaan alusta loppuun omalla kalustolla. Yrityksemme toiminta-ajatus on murskaustuotteiden toimittaminen asiakkaille kannattavasti. Hyvä laatu meillä tarkoittaa sitä, että asiakkaalle toimitettavat tuotteet ja palvelut vastaavat odotuksia.

LAATUJÄRJESTELMÄ
Toiminnassamme käytämme ISO 9001 -standardin mukaista laatujärjestelmää. Yrityksemme laatujärjestelmän tarkoituksena on varmistaa asiakastyytyväisyys ja toiminnan jatkuva kehittäminen. Tavoitteena on tehokas, kannattava ja joustava toiminta.

Yrityksemme on laadukkaan ja yhteistyökykyisen rakentajan maineessa. Huolehtimalla laatujärjestelmän ylläpidosta ja jatkuvasta kehittämisestä varmistetaan, että yrityksen maine säilyy hyvänä.

Ennen työn aloittamista selvitetään tilaajan vaatimukset toiminnalle ja lopputuotteelle. Vaatimukset otetaan huomioon työmaan suunnittelussa ja varmistetaan niiden toteutuminen. Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas ja sopimuksen mukainen lopputuote.

Toimintaamme kehitetään jatkuvasti arvioimalla yrityksen toimintaa sisäisesti sekä keräämällä asiakaspalautetta. Tulosten perusteella toimintaamme pyritään jatkuvasti kehittämään vastaamaan asiakkaiden ja yritysten muiden yhteistyötahojen tarpeita. Näin teemme toiminnastamme tehokasta ja kannattavaa.

 

puh. 0400-539 212, tapani.wallin@trackmurskaus.inet.fi